Anamarija Krajšek, uradna napovedovalka BZM 2015

Predstavljamo vam 19 letno Anamarijo Krajšek, ki bo ob Evi Leskovšek, ki je prireditev povezovala že lani, vodila Blejski zlati mikrofon 2015. Obe mični gospodični prihajata z Jesenic.

Rojena je na Jesenicah, kjer tudi živi. Po končani osnovni šoli je obiskovala Gimnazijo Jesenice, kjer je leta 2015 maturirala.

Že v osnovnošolskih letih je ugotovila, da je nastopanje tisto, kar jo nadvse veseli in zanima. Sodelovala je pri raznih šolskih prireditvah in leta 2010 dobila priložnost vodenja šolskega pevskega festivala Male zvezde mikrofona v organizaciji glasbenega studia Osminka. Naslednji korak naprej in pomembna nova izkušnja na področju napovedovanja je bil pevski festival Zlati mikrofonček, ki ga je istega leta povezovala skupaj s humoristom, čarovnikom in napovedovalcem Tonijem Mežanom. Kasneje je z GSO prišlo do novih sodelovanj, vodila je njihove božično-novoletne koncerte in druge prireditve. V srednji šoli je sodelovala pri šolskem radiu, s katerim so enkrat mesečno pripravljali oddaje na Radiu Triglav. Hkrati je povezovala božično-novoletne koncerte, umetniške in dobrodelne večere ter ostale prireditve na šoli.

Leta 2012 se je pridružila igralski zasedbi pri Gledališču Toneta Čufarja. Prvo leto so z mladinci pripravili predstavo Županova Micka, naslednje leto pa uprizorili knjižno uspešnico Mi, otroci s postaje ZOO. Letos so pripravili pravljično predstavo Lepotica in Zver.

Tudi po končani srednji šoli si želi ostati v igralskih vodah in pridobivati nove izkušnje v vlogi voditeljice.

Preskoči na orodno vrstico