Konec aprila že prva avdicija

Letos z avdicijami za slovenske predstavnike na 3. izvedbi mednarodnega festivala Blejski zlati mikrofon začenjamo že v aprilu, prva bo 29. aprila v Metliki

 Zaradi izredno velikega zanimanja pevcev iz tujine za nastop na letošnji 3. izvedbi mednarodnega pevskega tekmovanja za otroke, najstnike, mladino in odrasle BLEJSKI ZLATI MIKROFON 2016, ki bo potekalo na Bledu od 19. do 24. julija 2016, smo se odločili, da letos z avdicijami za slovenske predstavnike začnemo bolj zgodaj, zato bo prva že v petek, 29. aprila, od 11:00 ure dalje v KULTURNEM DOMU METLIKA, Cesta bratstva in enotnosti 21.

Razpis in prijavnico najdete na spodnjih povezavah, na podstrani Tekmovanje pa lahko preberete tudi vse o samem festivalu.

Avdicija v Metliki je namenjena predvsem pevkam in pevcem iz dolenjske regije, seveda pa se nanjo lahko prijavijo tudi kandidati(-tke) iz ostalih delov Slovenije.

V maju bodo organizirane avdicije še v Mengšu in na Bledu, eno pa bomo organizirali tudi na štajerskem koncu. Vse podrobnosti v zvezi s temi avdicijami bodo objavljene na naši spletni strani www.bled-goldenmic.si in Facebook-u: https://www.facebook.com/BledGoldenMic/.

 

Razpis avdicije

Prijavnica na avdicijo 

Preskoči na orodno vrstico