MARAAYA – 18. julija 2015 na Bledu

MARAAYA – Marjetka in Raay, 
predstavnika Slovenije in finalista Evrovizije 2015

bosta 18. julija 2015 glasbena gosta 
Gala koncerta nagrajencev Blejskega zlatega mikrofona!

MARAAYA - MARjetkA in RAAY

V soboto, 18. julija 2015, se nam na Gala koncertu nagrajencev mednarodnega pevskega festivala Blejski zlati mikrofon 2015, ki bo v okviru največje prireditve v letu, Blejske noči, od 21:00 ure dalje, potekal na odprtem odru na blejski Promenadi, poleg kulinaričnih poslastic, ki jih pod blagovno znamko OKUSI BLEDA, za obiskovalce prireditve BLEJSKI DNEVI pripravljajo blejski gostinci, obeta tudi prava glasbena poslastica.
Od 21:00 ure dalje se bodo na odru zvrstili nagrajenci letošnjega Blejskega zlatega mikrofona, ki bodo pokazali svoj razkošen pevski talent.

Vrhunec glasbenega dogajanja prav gotovo pomeni nastop Dua Maraaya, predstavnikov Slovenije in finalistov letošnjega izbora za pesem Evrovizije.
Njun nastop bo najavil veličastni, tradicionalni ognjemet, kajti Marjetka in Raay bosta nastopila nekaj minut zatem, ko bodo ugasnile zadnje rakete, ki bodo pred tem razsvetlile nebo nad Bledom.

Po nastopu bosta Marjetka in Raay na razpolago za podpisovanje avtogramov, fotografiranje z oboževalci in drugimi gosti Blejske noči, katerim bosta podarila bosta nekaj svojih CD-jev, kartic, knjig in drugih daril.

 

BLEJSKI ZLATI MIKROFON 2015
OKUSI BLEDA – BLEJSKI DNEVI 2015
in  MARAAYAVas 18. julija vabijo na BLEJSKO NOČ 2015

 

 

Maraaya – Lovin’ Me

Maraaya – Here For You (Slovenia)

LIVE at Eurovision 2015 Grand Final
Preskoči na orodno vrstico