Nastanitev in prehrana

Festival Blejski zlati mikrofon poteka v času najvišje turistične sezone, zato je večina nastanitvenih kapacitet razprodanih, cene pa so na najvišjem možnem nivoju. Kljub temu smo pripravili nekaj možnosti, primernih in dostopnih za različne zahteve in družinske proračune. Zaradi pravočasne rezervacije vaše izbire nastanitve, ki jo boste navedli v prijavnem obrazcu, Vam priporočamo, da nam izbiro nastanitve, čim prej posredujete.

Na voljo so naslednje možnosti:

 • Najbližji Festivalni dvorani, oddaljen samo 170 m, je HOTEL JELOVICA ***
  Cesta svobode 8, 4260 Bled

  Hoteli na Bledu, kategorizirani s 3*** ponujajo zelo visok standard storitev, enak ali celo višji kot hoteli s 4**** marsikje drugod.

  VKLJUČENE STORITVE: samopostrežni zajtrk/večerja, bazen, fitnes, terasa za sončanje, brezplačni wi-fi, parkirni prostor.

  * Polpenzion v hotelu Jelovica vključuje v času večerje, storitev »All you can eat and drink«, samopostrežni hladno topli buffet in neomejeno brezplačno pijačo: jabolčni in pomarančni sok, pivo, belo in rdeče vino, gazirana in negazirana voda, kola, oranžada!!!

 • Zelo visok nivo nastanitve ponuja HOTEL RIBNO ****
  Izletniška 44, 4260 Bled


  Nahaja se na obrobju idilične vasice Ribno, na robu gozda, kjer boste slišali petje ptic, idealen kraj za tiste, ki si želijo miru, sprostitve v tesnem stiku z naravo. Oddaljenost do Festivalne dvorane je 3,46 km, kar ni težava, za tiste, ki bodo prišli na Bled z avtom.

  VKLJUČENE STORITVE: samopostrežni zajtrk/večerja, terasa s čudovitim razgledom, brezplačni wi-fi, parkirni prostor.

 • Kvalitetne storitve za zelo dostopne cene ponuja HOSTEL PENZION BLEDEC *****
  Grajska cesta 17, 4260 Bled.


  Nahaja se blizu blejskega gradu, samo 560 m od Festivalne dvorane.

  VKLJUČENE STORITVE: samopostrežni zajtrk, free wi-fi, souporaba kuhinje, parkirni prostor, VSAKA SOBA IMA SVOJO LASTNO KOPALNICO IN WC!

 • Odlična kosila in večerje so na voljo v gostišču MURKA, samo 200 m od Penziona Bledec, kjer boste lahko uživali v odličnih slovenskih in mednarodnih jedeh.
 • Najbližja restavracija Festivalni dvorani, pa je RESTAVRACIJA CHILLI, ki ni odlična izbira le zaradi svoje lege, ampak predvsem zaradi odlične ponudbe. Izbirali boste lahko med široko ponudbo mehiških in standardnih dobrot.
 • Jedi z žara in tipična balkanska kuhinja pa je na voljo v lokalu KRČMA, tik ob Hotelu Jelovica.

  Na vseh naštetih lokacijah boste ob predložitvijo akreditacije ali bona uveljavljali festivalski popust.

 • Nastanitev na osnovi povpraševanja je možna tudi v hotelu Astoria ***, 420 m od Festivalne dvorane in
 • hotelu Krim ***, 600 m od Festivalne dvorane.

Festivalski paket zajema 5 nočitev, prihod 14.7. – odhod 19.7.2015, dodatni dnevi se zaračunajo posebej.

Konkretne cene in razpoložljivost kapacitet preverite na naših kontaktih.

Preskoči na orodno vrstico